Carla Groen

Bureau Assistent

Als ze de telefoon opneemt merk je het misschien niet direct, maar in alles wat Carla doet zit creativiteit. Of ze nu voor weinig geld een verre reis maakt, in de keuken staat of een van haar andere hobby’s uitoefent. En dat merken we ook tijdens onze gezamenlijke lunch! Koken uit een boekje is niets voor Carla: ze verzint al haar vegetarische recepten zelf. Ze staat onder haar vrienden en familie, en inmiddels ook bij boqx 0, bekend om haar appel-kwarktaart, een combinatie van een altijd goede appeltaart en haar eigen favoriet kwarktaart.

In alles wat Carla doet zit creativiteit

Het zelf recepten verzinnen heeft Carla zelfs zo ver doorgevoerd dat ze zelf een papierpulprecept heeft ontwikkeld voor haar grootste hobby: papier-maché. Spiegellijsten, fruitschalen, pennenbakjes, je kunt het zo gek niet verzinnen of Carla maakt het. Haar vrienden mogen dan misschien langskomen voor een voetmassage, ze gaan niet naar huis zonder zelfgemaakt bakje. Het zijn trouwens niet alleen vrienden die bij Carla te vinden zijn: ze heeft ook regelmatig bezoek van een aanlooppoes of oppashond.

Wat we hier echt niet onbenoemd mogen laten is het dansen: Carla is verknocht aan de Vijf Ritmes, een vorm van bewegingsmeditatie. Elke week een les, en daarnaast nog een paar keer per jaar een workshop van een weekend of een week. Meer dan genoeg hobby’s om een leven mee te vullen, zou je zeggen. Maar Carla geeft nog een wens: ze zou graag kleding willen leren naaien, zodat ze zelf danskleding kan maken.