Carola van der Sluis

Adviseur

Carola is bij boqx 0 begonnen als administratief medewerkster en zit in het proces een goede adviseur te worden, dat is ook waar haar ambitie ligt. De vrijheid en verantwoordelijkheid die boqx 0 haar geeft hebben de doorslag gegeven bij boqx 0 te solliciteren.

In haar vrije tijd kun je Carola vinden bij DeeBeetje kampen. Als begeleider van jeugdkampen is ze al zo’n 20 jaar actief. Het mooiste aspect aan het begeleiden van de jeugd is voor haar om te zien dat je daadwerkelijk een verschil kunt maken in het leven van kinderen. Een filosofie die ze ook in haar gezinsleven heeft doorgevoerd: haar eigen kinderen zijn geadopteerd, en zij en haar echtgenoot hebben hun jongens begeleid door moeilijke periodes in het leven, daar groeit en geniet ze van met volle teugen.

We hebben een plan, maar gaande weg veranderen we dat en langzaam groeit het dan tot het gewenste resultaat

Zelfgemaakte rommeltjes, daarvan heeft ze een huis vol staan, en ze kunnen overal voor worden gebruikt. Ze geeft graag invulling aan haar creatieve ideeën, als overblijfmoeder knutselen met de kinderen, met haar vriendinnen in de kookclub of met haar man een kast maken; geen vast plan, maar gaandeweg veranderen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Mail Carola
Connect op LinkedIn