Irma Werndly

Adviseur

Nadat Irma in 1999 via een stand op roze zaterdag in Arnhem in contact kwam met de Manie groep, zo heette boqx 0 toen nog, is ze niet meer weg te denken uit onze organisatie. In de functie van adviseur bedient ze bij voorkeur de kleinere ondernemers. Het persoonlijk contact met de klanten, zien wat hen drijft en daar haar advies op afstemmen vindt zij het leukste aspect in haar werk.

Wielrennen is afzien, je grenzen verkennen en bewaken, maar voor mij ook poëzie. Als er koers is dan gaat het gonzen.

Fietsen, daar wordt Irma blij van. Korte of lange stukken, alleen of met haar dochters, fietsevenementen bezoeken, boeken over wielrennen lezen, alles wat met fietsen te maken heeft daar geniet daar ze van. Naast zenmeditatie is fietsen voor haar ook een soort meditatie, een manier om rusteloosheid en lawaai te reguleren.

Wil je Irma een plezier doen, maak dan een gerecht met tomaat, haar favoriete ingrediënt. Ze kookt zelf ook graag, maar dan voornamelijk uit de Aziatische keuken. Met haar humor brengt ze lucht in moeilijke situaties. Tot grote hilariteit van vrienden, haar gezin en collega’s imiteert ze graag (bekende) mensen. Ze kan bewondering hebben voor de meesterimitators die het imiteren tot een kunstvorm hebben verheven.

Mail Irma
Connect op LinkedIn