Jaqueline van Leeuwen

Adviseur

Bietjes met slappe sla en de geur van lente, dat is waar ze van houdt, evenals van haar man en drie jonge kinderen en natuurlijk van Koningsdag, de dag waarop alles kan en mag. In tegenstelling tot het normale dagelijkse leven. Dan gaat alles volgens een strak geplande en zeer georganiseerde agenda, waar ze niet graag van afwijkt, er zelfs een beetje door van slag raakt als dat toch moet.

Ik ben creatief in het bedenken van oplossingen. Overal voor.

Als medewerker jaarrekeningen en adviseur werkt ze nog maar kort voor boqx 0. Haar carrière was vooral toegespitst op het gebied van (interim) debiteurenbeheer maar heeft met deze baan een nieuwe uitdaging gevonden. Met nieuwe taken en een opleiding tot fiscaal adviseur heeft ze nu eindelijk iets gevonden wat ze de rest van haar leven wil blijven doen, daar is ze lang naar op zoek geweest en dat brengt een zekere rust.

Ze is echt van alle markten thuis, en kan maar moeilijk in een hokje worden geplaatst, en dat hoeft bij boqx 0 gelukkig ook niet. Het bedenken van oplossingen, daarin vind je haar creativiteit. Dat moet ook wel met haar drukke (gezins-)leven. Maar mocht er in de toekomst ooit een beetje tijd over zijn, dan zou ze graag nog eens leren tangodansen of misschien een universitaire (fiscale) graad behalen.