Joke Boidin

Boekhouder, intern en voor klanten

Op school hield Joke al van wiskunde en natuurkunde. De lol van cijfers sloop erin: het begon met thuis de belastingzaken verzorgen en ging toen van de boekhouder voor eigen huishouding en het bedrijf van haar partner, naar boekhouder voor verenigingen en een functie als vrijwilliger bij de FNV om anderen te helpen met hun belastingen. Was dat allemaal nog vrijwillig, op deze route vond ze ook het plezier van cijfers in het werk. Eerst als zzp’er en nu onder andere als houder van de interne boeken, en als collega bij boqx 0 die de geldstroom in de gaten houdt.

Opgeruimd staat netjes!

Maar er is meer. Ze kookt graag, doet internationale dans en knutselt. Haar liefde voor kleding, mooie dingen en een goede uitstraling heeft zij weten om te bouwen tot een praktijk in kleur- en stijladvies. Ook op klusmiddagen zul je Joke nooit in flodderkleding vol verfvlekken aantreffen. Ze geeft graag haar ogen de kost in musea, bij de film, en in het theater en tijdens langeafstandswandelingen. Guilty pleasure: boodschappen doen.

Haar kwaliteiten die we graag inzetten voor boqx 0 naast haar lol voor spelen met cijfers: ze is oma, óók een beetje voor haar collega’s. Ze is dienstverlenend, luistert en laat zich niet snel gek maken. Een aanpakker met oog voor details aan wie we het met veel vertrouwen over laten om processen binnen boqx 0 te verbeteren.

Mail Joke
Connect op LinkedIn