Merel Dercksen

Adviseur

Luisteren en analyseren en zelf daarna een samenhangend en plausibel verhaal maken, daar is Merel goed in. Tijdens haar studie op het conservatorium bemerkte ze bij haar medestudenten een aversie tegen, en in sommige gevallen zelfs een angst voor cijfers. Zij had daar geen last van, sterker, ze had er een gevoel voor. Ze besloot daar iets mee te doen zodat ze in het bijzonder deze doelgroep daarin kan ondersteunen.

Ze wil iets doen waar anderen iets aan hebben, zowel op het podium als in haar werk, dus combineert ze. Ze verwerkt administraties tot jaarrekeningen en aangiften, maar doet net zo lief de catering van de lunch, en secretariële werkzaamheden in afwezigheid van haar collega’s, of werkt klanten in op de excelsheets die boqx 0 gebruikt. En als er iemand is met groene vingers dan is het Merel wel, van het water geven en verzorgen tot het stekken en kweken, alles kan ze met planten.

Buiten de lijntjes denken, maar wel de regels volgen, dan omschrijf je haar het beste.

Combineren doet ze ook met eten, ze kan heerlijk koken met bijzondere smaken . Chocoladetaart met kokos, andijvie met pindasaus, chocolademousse met frambozen en aangeklede sla zijn enkele voorbeelden. Buiten de lijntjes denken, maar wel de regels volgen, dan omschrijf je haar het beste.

Mail Merel
Connect op LinkedIn