Moniek van Marle

Adviseur

Moniek vervult de functie van assistent-accountant bij boqx 0. Ze vindt het erg leuk om met cijfers te werken en het hele verhaal ‘kloppend’ te maken, dus de boekhouding corrigeren, de jaarrekening samenstellen, en dit vervolgens verwerken in de fiscale aangiften. En dit dan weer duidelijk te vertalen naar de klant. Want dat vindt zij het leukste aspect aan haar werk: klantcontact. De klant uitleggen hoe bepaalde regelingen werken, wat fiscale aandachtspunten zijn, en ook actief contact onderhouden zodat ze weet wat er in hun onderneming en leven speelt.

De reden dat ze bij boqx 0 solliciteerde: de vrijheid en zelfstandigheid die wordt geboden. En dat er samen geluncht wordt vindt ze ook erg belangrijk en gezellig. Moniek werkt op haar best met een leuk team van collega’s om haar heen.

Mijn glas zit altijd half vol

Haar beste eigenschap noemt ze dat haar glas altijd half vol zit. Moniek bekijkt dingen en problemen van de positieve kant en is niet gauw chagrijnig. Verder houd ze van buiten zijn en wandelen.
Daarnaast is Moniek gek op paaldansen. Ze merkt dat ze per week sterker wordt en het is zo leuk om nieuwe draaien en moves uit te proberen. Je mag Moniek ’s nachts wakker maken voor een tompouce. Haar favoriete feestdag is Pasen: het begin van de lente en veel kleur en vrolijkheid.

In de toekomst zou ze graag nog een opleiding willen volgen, die van belastingadviseur lijkt haar erg interessant.

Mail Moniek
Connect op LinkedIn