Nicol van Tellingen

Office Manager

Haar beste eigenschap heeft Nicol verenigd met haar werk. Ze zorgt namelijk graag en in de functie van office manager bij boqx 0 komt ze daarmee erg goed tot haar recht. Ze ont- en verzorgt, is praktisch, bijzonder goed in plannen en organiseren en houdt daarbij een nauwkeurig oog op de details. Ze geniet van de vrijheid die boqx 0 haar in haar positie geeft, hier kan ze echt iets toevoegen. Nicol is met recht ons vangnet.

 Sfeervol tafelen en smaakvol eten met mensen die ik lief heb, en vooral gezellig lang nazitten.

Haar creativiteit uit zich in de manier waarop ze met zaken omgaat, zo weet ze bijvoorbeeld met de juiste organisatie toch ineens wat extra tijd te toveren uit een ogenschijnlijk vol geplande dag. Daarnaast vindt ze het ook heerlijk om echt persoonlijke cadeautjes te vinden die ze vervolgens zelf verpakt tot kleine kunstwerkjes.

Gezelligheid en samen zijn ook twee woorden die als een rode draad door haar leven geweven zijn. Het samen nemen van beslissingen binnen de sociocratische structuur, of het gezellig een hapje eten met vrienden of collega’s, daar kan ze van genieten. Bij de lunch op kantoor komen deze twee aspecten ook samen.

Mail Nicol
Connect op LinkedIn