Will Simons

Officemanager

Will is per 1 januari 2019 de nieuwe Officemanager bij boqx 0.  Na bijna 43 jaar in de spoorbranche te hebben gewerkt, waar haar functie is komen te vervallen, is zij via een oud-collega van haar terechtgekomen bij boqx 0.

 

Will  heeft als Officemanager bewezen dat zij niet alleen vakinhoudelijk haar mannetje staat, maar ook goed presteert in een drukke, stressvolle en dynamische omgeving. Het coördineren en organiseren gaat haar goed af. Zij ziet  het als haar taak de dagelijkse gang van zaken, waar nodig, in goede banen te leiden, waarbij proactief optreden nodig is. Zij is een enthousiaste spin in het web die wel van een grapje houdt. Grote kans dat je haar treft als je ons belt of binnen loopt.

Never a dull moment

Will is een echt mensenmens, zij is zorgzaam en betrokken met haar collega’s. Haar vakanties brengt zij het liefst door op het zonnige eiland Malta, wat zij haar tweede thuisland noemt. Zij bezoekt vaak met haar partner musea en gaat graag veilinghuizen af. Ook kan zij genieten van een goed boek en het maken van een heerlijke maaltijd.

Mail Will
Connect op LinkedIn