Willem Haitsma

Fiscalist - Directeur

Willem is onze directeur en fiscalist en heeft onlangs zijn 10-jarig jubileum gevierd bij boqx 0. Bijna 12 jaar geleden stopte hij als vennoot van een bronsgieterij en stapte over naar de financiële dienstverlening. De doorslag om te gaan solliciteren, op een functie bij toen nog de Manie Groep, was het werken met collega’s, het leren van elkaar, de persoonlijk ontwikkeling die wordt gestimuleerd en de bijzondere doelgroep van boqx 0: kunstenaars.

boqx 0 is voor mij een organisatie waar ik voor leuke, interessante klanten en met aardige en capabele collega’s, boeiend, afwisselend en uitdagend werk kan doen, én me kan ontwikkelen.

Willem is een doorzetter, en bijt zich vast in de dingen die hij leuk vindt, zo wordt hij steeds enthousiaster en dat werkt aanstekelijk. Ook in zijn leiderschap vind je zijn persoonlijkheid: hij laat iedereen in zijn waarde, is geduldig, zoekt naar koppelingen en het optimaal benutten van mogelijkheden en zet problematische situaties om in handzame.

Willem is een echte vakliefhebber. Hij kan er enorm van genieten om over fiscale vraagstukken te discussiëren of dingen uit te zoeken, op elk uur van de dag kan hij bezig zijn met zijn werk. Maar op gezette tijden is er tijd voor zijn partner en zijn dochters, en alle andere mooie dingen van het leven. Als hij niet werkt, studeert hij, of geniet hij van lekker eten, een goed boek of een concert met moderne klassieke muziek.

Mail Willem
Connect op LinkedIn