terug

boqx 0 komt naar Den Haag!

boqx 0 komt naar Den Haag!

boqx 0 is de persoonlijke en inspirerende schakel tussen de creatieve droom
en de financiële werkelijkheid die daarbij hoort.

Wij zijn een administratie- en advieskantoor voor de creatieve sector en vestigen ons per 1 augustus in het prachtige Koorenhuis. We vinden het geweldig om dromers te helpen hun idealen waar te maken en doen dat op allerlei vlakken. En naast in Utrecht nu dus ook bijna in Den Haag. We zijn ook benieuwd naar jou en stellen ons graag aan je voor!

Kijk op “over ons” en lees meer over onze diensten en tarieven. Veelal komen we op maatwerk, dus een kennismaking is de eerste stap. Als we samen zitten, en in Het Koorenhuis heerst daarvoor een heel prettige sfeer, kunnen we samen kijken of wij bij jou en jij bij ons past én wat je wensen en vragen zijn. Zo komen we tot een heldere offerte en kun jij op je gemak besluiten of je met ons aan de slag wilt.
Heb je een dringende klus? Dan zijn we er natuurlijk ook voor je, blussen we eerst de brand en kijken we daarna of we je nog meer kunnen bijstaan. Je vindt binnen boqx 0 een verzameling van kennis. We kunnen je op veel vlakken helpen, van het boeken van bonnen tot en met financiële planning voor je oude dag en van het opstarten van je administratie tot en met het verzorgen van de salarisadministratie.

Ontmoeten we elkaar in Het Koorenhuis? Je vindt ons op de 2e etage aan de Prinsegracht 27. Bel ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op 030-272 1644 en we plannen een dag en tijd in die jou het beste past.

Tot binnenkort!