terug

boqx 0 nu open in Den Haag!

PERSBERICHT

boqx 0 nu ook in Den Haag!

boqx 0 is de persoonlijke en inspirerende schakel tussen de creatieve droom en de financiële werkelijkheid die daarbij hoort.

boqx 0 (spreek uit als “boks nul”) is een administratie- en advieskantoor voor de creatieve sector en heeft zich per 1 augustus in het prachtige Koorenhuis gevestigd. De missie van boqx 0 is dromers en doeners te helpen hun idealen waar te maken. Naast de vestiging in Utrecht zijn ze nu ook in Den Haag neergestreken!

Naast het verzorgen van de administratie, het doen van diverse aangiftes en het opmaken van jaarcijfers, zetten zij ook binnen organisaties de interne administraties op of helpen ze deze te verbeteren. Daarnaast zijn ze op diverse andere gebieden inzetbaar, zo denken ze met je mee over je ondernemingsplan, financiële planning en je bedrijfsvoering. Kijk op www.boqx0.nl en lees meer over de diensten en tarieven.

Met regelmaat organiseert boqx 0 workshops, geven ze presentaties en kun je je opgeven voor de koffietafel. Je leest hier meer over op www.boqx0.nl.

Je vindt boqx 0 op de 2e etage van Het Koorenhuis aan de Prinsegracht 27, kamer 2.04.

Je mag altijd binnenlopen als je in de buurt bent. Of bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek naar 030-272 1644 en plan een dag en tijd die jou het beste past.