terug

Jaarrekeningen en facturen digitaal

boqx 0 gaat digitaal. Steeds meer klanten vragen erom, digitale jaarcijfers. En wij zijn al een tijdje bezig richting een digitaal kantoor, d.w.z. een kantoor met een digitale informatiestroom in plaats van een papieren. Veel minder papierverbruik, minder energiegebruik, een minder grote footprint in ons ecologische systeem en voor onze klanten minder opslagruimte.
Daarom gaan wij volgend jaar, voor het boekjaar 2015, in principe de jaarcijfers digitaal versturen. Wat niet wegneemt dat als klanten graag een papieren versie hebben, zoals tot nu toe, dat gewoon kan. Laat, als je daar de voorkeur aan geeft, dat even aan het secretariaat of je contactpersoon weten, dan houden we daar rekening mee.

Hetzelfde geldt voor onze facturen. Diverse klanten krijgen die al digitaal, vanaf volgend jaar februari (de facturen in januari die nog betrekking hebben op onze werkzaamheden in 2015 gaan nog op papier) gaan we de facturen per mail versturen. Ook hier geldt weer: wil je de facturen op papier blijven ontvangen, laat het weten, dan zorgen we daarvoor.