terug

Klantenavond bij boqx 0: donderdag 13 oktober

Zet ‘m vast in je agenda: donderdag 13 oktober 2016 organiseren wij onze eerste klantenavond. Je bent van harte uitgenodigd!

Het thema van deze eerste keer is – hoe kan het ook anders – starten. Met deze klantenavond willen we onze klanten met elkaar én met onszelf laten kennismaken en de gelegenheid geven van elkaar te leren en nieuwe inspiratie op te doen.

Wat gaan we doen?
We hebben twee interessante sprekers uitgenodigd die jullie een presentatie zullen geven over het thema, allebei vanuit hun eigen achtergrond als ondernemer. De eerste spreker is vormgever en ontwerper Albert Hennipman. Daarna komt Marjan Slob aan het woord, filosoof en schrijver. Albert en Marjan zijn allebei klant bij boqx0 en kiezen een heel eigen insteek rond het onderwerp ‘starten’.

De tweede helft van de avond vullen we in met een netwerkborrel. Je kunt dan napraten met de sprekers, andere ondernemers ontmoeten, plannen smeden om iets nieuws te starten en eens laagdrempelig praten met boqx-nullers die je anders nooit spreekt.

Wanneer:
donderdag 13 oktober 2016; je bent welkom vanaf 19:30 uur en we beginnen om 20:00 uur.

Waar:
Kapitaal, Plompetorengracht 4, Utrecht

Kosten:
geen. Maar graag wel even aanmelden bij secretariaat@boqx0.nl.

Actueel nieuws:
Volg de actuele berichten en updates en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

PS: ken je een ondernemer die nog geen klant is maar wel geïnteresseerd? Geef het door of kom gezellig samen. Meld hem of haar dan ook even aan!