terug

Even voorstellen… Raees Abdoel

Onlangs is boqx 0 versterkt door een nieuwe medewerker. Onze nieuwe collega Raees Abdoel stelt zichzelf graag aan u voor!

Ik zou mezelf omschrijven als energiek en creatief persoon, die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert.

Ik ben sportief aangelegd. Met tien jaar taekwondo in de benen, een zwarte band taekwondo op zak en acht jaar als topsporter met een status bij het NOC*NSF, is een sport een belangrijk onderdeel van mijn leven. Een leuke bonus die daarbij kwam kijken is dat ik veel heb mogen reizen en kennis heb mogen maken met verschillende soorten culturen. Momenteel geef ik regelmatig taekwondo-les aan jonge kinderen.

Tijdens mijn universitaire studie Fiscale economie heb ik leren denken buiten de kaders. Ik zie het als mijn missie om mensen op een toegankelijke manier te helpen. Open en eerlijk communiceren staan bij mij hoog in het vaandel. Bij boqx 0 hoop ik deze missie en de manier waarop ik dit wil vormgeven te bewerkstelligen.

Verder zie ik mezelf als een echte familiemens. Momenteel geniet ik met twee jonge kinderen vol van het vaderschap en houd ik ervan om leuke dingen te doen met het gezin en familie.