terug

Vacature assistent accountant / belastingadviseur Utrecht

Wegens aanhoudende drukte zijn wij opnieuw op zoek naar een nieuwe collega voor onze vestiging in Utrecht. Wij zoeken iemand met goed administratief inzicht, en (enige) fiscale ervaring. Daarnaast vinden we het een pre als je affiniteit hebt met onze doelgroep: de creatieve sector, coaches en MVO-ondernemers. Zelfstandig kunnen werken, je eigen planning in de gaten houden en prioriteiten stellen is cruciaal in de manier waarop boqx 0 georganiseerd is.

Je taken zullen bestaan uit het adviseren van klanten (grotendeels maar niet alleen eenmanszaken en stichtingen) over alle fiscale, financiƫle, administratieve en bedrijfsmatige zaken waar zij tegenaan lopen. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en verzorg je de aangiftes, in elk geval inkomstenbelasting en omzetbelasting. Doorgroeien naar een interne controlefunctie behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van jouw ervaring en capaciteiten. Kortom, bij ons oefen je het vak in zijn volle breedte uit en ben je van begin tot eind aanspreekpunt voor jouw klanten.

GeĆÆnteresseerd? Neem voor de volledige functie-/taakomschrijving contact met ons op via secretariaat@boqx0.nl of bel ons op 030-2721 644. Je kunt natuurlijk ook direct je CV met toelichting sturen. We horen graag van je!

Delen van deze vacature stellen we op prijs, acquisitie niet.