terug

Vacature bij boqx 0! Assistent accountant(*) / (belasting)adviseur

Wij zijn:
boqx 0 (boks nul) is een administratie- en belastingadvieskantoor voor creatieve ondernemers. Wij kijken naar wat onze klant nodig heeft en zorgen daarvoor. Samen kijken we naar de situatie en welke mogelijkheden er zijn, of het nu gaat om duidelijkheid over financiën, belastingen, toeslagen, of om de sector waarin de klant werkt. Door de administratie optimaal in te richten en de speciale regelingen in
de sector in de gaten te houden zorgen wij ervoor dat creatieve ondernemers zich kunnen richten op wat zij graag doen, het realiseren van hun projecten. En we vinden het ook nog een leuk om naar voorstellingen of exposities te gaan kijken. boqx 0 beweegt door wat haar klant beweegt!

Wie ben jij (*):
Jij bent een sparringpartner en relatiebeheerder ten voeten uit! Je vindt het belangrijk dat je je klant begrijpt, bent in staat je in te voelen in zijn situatie en kunt je communicatie afstemmen op je klant. Met een gedegen en onderbouwd advies help je hem verder met zijn onderneming en zorg je er mede voor dat hij in staat is te slagen in zijn opzet. Je neemt hem zorgen uit handen en weet hem het gevoel en vertrouwen te geven dat jij regelt wat nodig is. Daarnaast ben je een samensteller, je bent goed in het krijgen en houden van overzicht en zorgt voor heldere en kloppende aangiften en jaarcijfers.

Wat kun je nog meer:
Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in de primaire activiteiten van boqx 0 en dat je je verbonden voelt met onze doelgroep: kunstenaars, ontwerpers, vormgevers, artiesten, coaches/trainers et cetera, en instellingen of samenwerkingsverbanden in de culturele sector, en in de mvo-sector.
Je hebt een dienstverlenende instelling, bent pro-actief en gericht op ontwikkeling/verbetering. Je bent bovenal cijfermatig aangelegd, voelt je verantwoordelijk voor de organisatie, voor acquisitie en voor het resultaat van je werkzaamheden. Kortom, je bent zelf ook een ondernemer!
Je bent in staat met stress om te gaan, kunt werken binnen een dynamische omgeving en hebt een flexibele instelling als het gaat om werktijden en het indelen van je werkzaamheden. Je kunt je eigen werk goed plannen, houdt overzicht en kunt prioriteiten stellen. Je bent representatief voor jezelf en dus ook voor je team. We vinden het vanzelfsprekend belangrijk dat je een goede kennis hebt van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, en ook zien we graag dat je de Engelse taal beheerst.
Wij hebben onze organisatie vormgegeven volgende de sociocratische kringorganisatiemethode (skm). De kern van deze methode is dat alle medewerkers, ongeacht hun functie, gelijkwaardig betrokken zijn bij de beleidsvorming. We zien je graag bereid en in staat om in een sociocratisch vormgegeven organisatie actief te participeren. Kijk voor meer informatie op www.sociocratie.nl.

Wat worden jouw taken:
Een van je voornaamste taken zal zijn het adviseren over uiteenlopende, aan financiën rakende, onderwerpen, zowel op zakelijk als op privégebied. Je zult informatie en advies gaan geven over administratie, belastingen en andere onderwerpen omtrent het ondernemerschap. Maar ook het opstellen van jaarrekeningen o.b.v. door de klant aangeleverde en/of zelf ingevoerde administraties of opgestelde overzichten, inclusief eindejaarboekingen en voorafgaande journaalposten horen tot jouw takenpakket. Evenals het verzorgen van aangiften IB/VPB/BTW. Eventueel is er ruimte om mee te werken aan het voeren van de salarisadministraties die wij voor een aantal van onze klanten doen en stellen we het op prijs als je mee wilt denken, of zelfs ervaring hebt, met acquisitie.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden:
Bij bovengenoemde taken horen uiteraard verantwoordelijkheden. We verwachten dat je zorg draagt voor een juiste en volledige advisering van je klant. Tevens zorg je een voor correcte (tijdig en volledig, en voldoend aan wet- en regelgeving en interne richtlijnen en procedures) verwerking van de door klanten aangeleverde boekhouding tot een jaarrekening en de benodigde aangiften. Je dossiers zijn correct opgebouwd en je werkt volgens een efficiënte planning. De uitvoering van je werkzaamheden laat dat zien en je communicatie richting en met je klant wordt door hem als prettig en helder ervaren.


En verder:
We hebben iemand nodig met een hbo werk- en denkniveau. Heb je minimaal heao-be, heao-accountancy dan wel spd en een belastingconsulentdiploma, of een vergelijkbare kwalificatie plus tenminste drie – vijf jaar ervaring op administratief en fiscaal gebied, dan zijn we zeer geïnteresseerd in jou en nodigen we je van harte uit te solliciteren! We denken aan een werkweek van 32-40 uur. We bieden een marktconform salaris, welke we graag met je bespreken tijdens de sollicitatieprocedure.

Contactgegevens:
Je kunt rechtstreeks solliciteren en je brief met c.v. sturen via e-mail: secretariaat@boqx0.nl, of via post:
boqx 0 BV
t.a.v. de sollicitatiecommissie
Kerkstraat 19e
3581 RA Utrecht

We worden liever niet benaderd voor acquisitie voor deze vacature. Don’t call us, we call you..