terug

Twee vacatures bij boqx 0! (belasting)adviseur en adviseur stichtingen

Boqx 0 is een administratie- en belastingadvieskantoor voor creatieve ondernemers. Uiteraard zijn ondernemers die niet in de creatieve sector werkzaam zijn van harte welkom. Bij boqx 0 hechten de medewerkers veel waarde aan een goede relatie tussen klant en adviseur. Wij doen er dan ook alles aan om op een goede manier in de behoeften van onze klanten te voorzien. Daarbij denken wij bijvoorbeeld aan het op een juiste wijze verrichten van financieel-administratieve en fiscale werkzaamheden, het optreden als contactpersoon en informeren en adviseren van klanten. De klant staat voorop: vanuit zijn dromen en behoeften inventariseren wij wat hij nodig heeft en voorzien daarin.

Wij zoeken twee nieuwe medewerkers met een gedegen administratieve achtergrond en bij voorkeur enige fiscale kennis. Een van de adviseurs zal allround ingezet worden, vooral voor eenmanszaken en BV’s. De andere functie betreft een medewerker die zich bezighoudt met de grotere culturele stichtingen onder onze klanten.

We hebben mensen nodig met een hbo werk- en denkniveau. Heb je minimaal heao-be, heao-accountancy dan wel spd en een belastingconsulentdiploma, of een vergelijkbare kwalificatie plus tenminste drie jaar ervaring op administratief en fiscaal gebied, dan zijn we zeer geïnteresseerd in jou en nodigen we je van harte uit te solliciteren! We denken aan een werkweek van 32-40 uur. We bieden een marktconform salaris, dat we graag met je bespreken tijdens de sollicitatieprocedure.

De volledige vacatureteksten kun je hier downloaden.

Contactgegevens:
Je kunt rechtstreeks solliciteren en je motivatiebrief met c.v. sturen via e-mail: will.simons@boqx0.nl, of via post:
boqx 0 BV
t.a.v. de sollicitatiecommissie
Kerkstraat 19e
3581 RA Utrecht

We worden liever niet benaderd voor acquisitie voor deze vacature. Don’t call us, we call you.