Over jou

Van het begin van het bestaan van boqx 0 (en voorgangers) werken wij voor ondernemers in de creatieve sector. In de loop van de tijd is die doelgroep wat uitgebreid. Gekscherend zeggen we wel eens: wij werken voor mensen met een linkse hobby. Maar dat dekt de lading niet helemaal.

In grote lijnen kunnen we onze klanten onderverdelen in vier groepen: autonome kunstenaars, mensen die toegepaste kunst maken, ondernemers die de wereld willen verbeteren en trainers/coaches.

Als je niet in een van deze vier groepen past maar je je wel bij ons thuis voelt, ben je natuurlijk ook van harte welkom als klant. En dan ben je echt niet de enige.

Mijn jaarlijkse ‘jaarcijfergesprek’ met Willem Haitsma is nooit zakelijk of saai, altijd persoonlijk en inspirerend. Als eenpitter met weinig indrukwekkende cijfers en zonder uitdagende boekhoudvraagstukken voel ik mij bij boqx 0 toch altijd serieus genomen. – Barbara Slagman

autonoom-kunstenaars-groot

Autonome kunst

Autonome kunstenaars beoefenen de kunst in de meest traditionele vorm, waar veel mensen als eerste aan zullen denken bij het woord ‘kunstenaar’. Denk bijvoorbeeld aan schilders, beeldhouwers of dansers. Rini Kersten werkt in de flamencowereld, nu als impresario. Hij is al heel lang klant bij ons, met als vaste adviseur Willem Haitsma.

toegepast-kunstenaars-groot

Toegepaste kunst

Toegepaste kunst produceren degenen die hun werk maken in opdracht; bijvoorbeeld fotografen die een portretserie maken. Maar wij zien dit breder: voor ons valt iedereen die zijn creativiteit omzet in een eindproduct hieronder, ook als je dat misschien niet direct als kunst herkent. Denk aan tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en architecten. Een van onze klanten in… Lees meer

maatschappelijk-verantwoorde-ondernemers-groot

Maatschappelijk verantwoord ondernemers

MVO’ers, ook wel de wereldverbeteraars. Dit zijn onze klanten die niet alleen in de dagelijkse uitvoering van hun werk rekening houden met hun omgeving, maar als doel hebben om de wereld mooier of duurzamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van biologisch of lokaal eten, het stimuleren van fietsgebruik, advies geven over duurzaamheid of… Lees meer

coaches-en-trainers-groot

Coaches en trainers

De laatste jaren zien we steeds meer acteurs, en anderen, die hun diverse vaardigheden inzetten als trainer of coach. Dit deel van onze klanten wil zijn vaardigheden inzetten om anderen te laten groeien. En dat sluit weer heel goed aan bij onze missie. Gaby Jankowiak ziet mogelijkheden om van elkaar te leren.