Coaches en trainers

De laatste jaren zien we steeds meer acteurs, en anderen, die hun diverse vaardigheden inzetten als trainer of coach. Dit deel van onze klanten wil zijn vaardigheden inzetten om anderen te laten groeien. En dat sluit weer heel goed aan bij onze missie.

Caroline Boogaard is een echte coach, zelfs haar adviseur Jan-Hein de Laat krijgt van haar advies.

Caroline:

Ik geef trainingen, individuele coaching  en teamcoaching en ben (denk ik) al vijf jaar klant bij boqx 0. Een vriend verwees me en dat was een goede tip.

:

Jan-Hein: Caroline is niet zomaar iemand die zich coach noemt, ze is het ook echt. Na een gesprek over de cijfers vertelt ze je hoe je over komt. Als echte vakkneut kan ze niet voor zich houden wat ze ziet vanuit haar professie, heerlijk vind ik dat.

Caroline:

boqx 0 helpt om zelf op een eenvoudige, praktische en toegankelijke manier je eigen administratie te doen, en daarmee krijg ik meer eigen regie (hiervoor besteedde ik alles uit). Ik krijg goede winst- en verliesrekeningen en belastingaangiften met  mooie, overzichtelijke rapporten.

Door de gegeven adviezen kun je beter sturen op je financiën
:

Jan-Hein: Daarom past Caroline juist ook zo goed bij ons, en wij bij haar: we kunnen goed inspringen op klanten die een deel van hun administratie zelf willen doen en ons willen gebruiken als controleur, vraagbaak en fiscaal adviseur. Dit kunnen we op een laagdrempelige manier voor haar zijn.

Caroline:

Deze manier van werken helpt ook om beter te sturen op je financiën, juist ook door het inzicht en door de gegeven adviezen. Jan-Hein is een echte sparringpartner. Hij is meedenkend, relaxed, professioneel, ook duidelijk en gewoon heel aardig. Ik voel me erg op mijn gemak.

:

Jan-Hein: Wat er zo leuk aan is om voor Caroline te werken? Ze heeft haar eigen abstracte manier om haar financiën te begrijpen. Wanneer je jaarlijks de cijfers met Caroline doorneemt is het leuk om daar op in te spelen. Zo kan ik haar aan het roer houden van haar eigen huishoudboekje.