Coaches en trainers

De laatste jaren zien we steeds meer acteurs, en anderen, die hun diverse vaardigheden inzetten als trainer of coach. Dit deel van onze klanten wil zijn vaardigheden inzetten om anderen te laten groeien. En dat sluit weer heel goed aan bij onze missie.

Gaby Jankowiak ziet mogelijkheden om van elkaar te leren.

 

Gaby:

Ik ben coach voor bedrijven maar ook voor particulieren. Op dit moment heb ik een grote klus in het zuiden van het land: leiderschapscoaching voor een groot hotel en enkele restaurants. Erg leuk om te doen. Fantastisch als mensen kleine nieuwe stappen in hun ontwikkeling durven te nemen.

Michiel:

Gaby is nog niet zo heel lang klant bij ons, maar er is sprake van een goede match tussen haar en boqx 0. Gaby heeft een eigen coachingspraktijk en zet haar vaardigheden in om anderen te laten groeien. Dat doen wij ook, maar dan op het administratieve en financiële vlak.

Gaby:

Ik ben nu ruim 1 jaar klant bij boqx 0. Via Annemieke Postema van Maan Financieel Advies ben ik bij boqx 0 terechtgekomen.

Ik vind jullie erg vriendelijk, open en taakgericht
Michiel:

Hoewel Gaby niet werkzaam is in de creatieve sector is ze wel een typisch voorbeeld van iemand die veel verstand heeft van haar vak, maar minder van de financiële zaken. En dat neemt soms een hoop stress met zich mee. Wij nemen bepaalde werkzaamheden graag van haar uit handen, zodat zij zich kan focussen op datgene waar zij goed in is: mensen vooruit helpen.

Gaby:

Wat jullie onderscheidt van anderen, weet ik niet. Ik vind jullie erg vriendelijk, open en taakgericht. Waar ik aan heb moeten wennen, is jullie manier van communiceren: een beetje traag, maar wel deskundig. Misschien het verschil tussen een communicatie- en een aangiftespecialist?

Michiel:

Het is ontzettend leuk om voor Gaby te werken, omdat ze bereid is sommige dingen zelf te doen en daardoor te leren. Denk daarbij aan het zelfstandig bijhouden van haar eigen administratie. Je merkt dat ze wil groeien op het administratieve vlak. Wij controleren de administratie van Gaby, geven haar feedback, en gebruiken dit vervolgens als basis om de jaarcijfers op te maken.